Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 20 i 33 anys per robar de manera violenta una bossa de mà a una dona de 64 anys a la Bisbal d'Empordà. Els fets van passar el diumenge 21 de juliol. Els dos sospitosos sortien d'un bar del centre de la capital del Baix Empordà, quan van creuar-se amb la víctima. Aleshores, van estirar-li la bossa i van fugir corrent carrer avall.

En adonar-se del que passava, el propietari de l'establiment i alguns clients van poder retenir un dels homes fins que va arribar la policia que se'l va emportar detingut. L'altre, però, va aconseguir fugir corrent del lloc dels fets. A partir d'aquell moment la unitat d'investigació dels Mossos es va posar a treballar fins que el passat dimarts va poder detenir l'altre sospitós, després d'identificar-lo.

Els dos detinguts, un d'ells amb antecedents, són de nacionalitat marroquina i van passar a disposició del jutge de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Un altre robatori a Madremanya

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra busquen els ocupants d'una furgoneta que aquest matí han robat de manera violenta dues àvies a Madremanya. Els fets han passat a quarts de nou del matí, quan les dues víctimes caminaven per la carretera d'aquesta localitat. De sobre, una furgoneta s'ha aturat al seu costat i d'una estrebada han robat una cadena d'or i un mòbil. Les dues dones han patit rascades i han hagut de ser ateses al Centre d'Atenció Primària (CAP).