Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palamós han denunciat penalment tres menors per vuit robatoris a interior de vehicles a Palamós, que es trobaven a la zona Vedruna, a prop del cementiri municipal.

Els fets, que va avançar Diari de Girona, es van produir la matinada del 23 al 24 de juliol, quan hi va haver diversos robatoris a l'interior de vehicles a les rodalies del cementiri de Palamós. Els autors van sostreure caràtules de radio-casset, ulleres de sol, diners, navegadors GPS, material electrònic i altres objectes. Davant d'aquests fets, els Mossos van iniciar una investigació.

Arran dels fets, els veïns de la zona van demanar més patrulles o més presència de la Policia Local durant els mesos d'estiu. «És una vergonya que en un poble on a l'estiu la població es triplica hi hagi només una patrulla de Policia Local», apuntava un veí a les xarxes socials en el moment dels fets. Arran dels successos, es va iniciar una investigació.

El passat 25 de juliol la Policia Local de Palamós va identificar diversos joves que tenien comportaments incívics a la plaça de Països Catalans de Palamós. A tres d'ells se'ls van localitzar objectes sostrets en els robatoris a l'interior de vehicles del passat dia 24 de juliol.

Davant d'això els Mossos d'Esquadra van denunciar penalmentels tres joves menors com a presumptes autors de vuit robatoris a interior de vehicle. Els tres menors compareixeran davant de Fiscalia de Menors quan aquesta els requereixi pels robatoris que van practicar la matinada del 23 al 24 de juliol.