Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 30 anys i una dona de 22 per robar una quarantena d'ampolles de vi i licor de diversos supermercats de Pals i Begur valorades en 1.015 euros. La dona duia un vestuari que havia estat manipulat per amagar les ampolles.

Els dos suposats lladres van ser enxampats la tarda del 7 d'agost quan el Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria dels Mossos que realitzava patrullatge preventiu en servei de paisà entre els municipis de Pals i Begur va veure un vehicle amb dos ocupants que circulava a gran velocitat.

Els agents van seguir el turisme i el van intentar aturar a la carretera C-31, a la sortida de l'autovia en direcció Barcelona.

En veure la presència policial, el conductor va augmentar exponencialment la velocitat per fer-se escàpol i va circular de forma temerària posant en greu perill la resta d'usuaris de la via, que havien d'evitar xocar-hi. Poc després va poder ser aturat al voral de la carretera, al municipi de Palamós.

Seguidament els Mossos van identificar els dos ocupants, un home i una dona joves. En l'escorcoll del vehicle van localitzar una gran quantitat de begudes alcohòliques dins de bosses de plàstic al maleter i també entre els seients, concretament 39 ampolles de vins i licors. La parella no va poder justificar la procedència de les ampolles i tot apuntava que havien estat sostretes.

També van descobrir que la dona portava, sota la roba de carrer, un banyador manipulat artesanalment a la seva part frontal per poder ocultar-hi coses, com podien ser les ampolles de beguda comissades.

Els dos ocupants del vehicle van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte de furt. A més, el conductor va ser sancionat administrativament per realitzar conducció temerària.

Van saber que els productes havien estat sostrets en supermercats de les poblacions de Pals i Begur. Totes les ampolles recuperades es van retornar al corresponent establiment.

Els detinguts, a qui no els constaven antecedents, van passar el dia 8 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.