Un home de nacionalitat espanyola de 78 anys ha mort aquest migdia a la platja de l'Estartit (Torroella de Montgrí). L'home es trobava a l'aigua i ha estat rescatat en estat inconscient pel servei de socorrisme de la platja que l'ha dut fins a la sorra on li ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís a les 12:13 hores. S'han activat una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals del SEM han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar a l'home que estava inconscient, que malauradament han estat infructuoses.

En l'emergència també ha intervingut la Policia Local i la Guàrdia Civil, cos que es fa càrrec d'instruir les diligències corresponents.

La platja de l'Estartit (Torroella de Montgrí) disposa de servei de vigilància i socorrisme i en el moment del succés onejava la bandera verda. Amb la d'avui ja són 18 les persones que han mort a les platges catalanes en el que portem d'estiu.