La regidoria de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha incorporat de manera temporal i fins al quinze de setembre tres nous agents cívics. Les seves tasques consistiran a reforçar els serveis d'atenció a la ciutadania, controlar l'estat dels elements de la via pública i supervisar el funcionament dels serveis municipals. Segons apunta el consistori en una nota, l'acció s'emmarca en la voluntat de dimensionar algunes àrees a les necessitats del municipi durant l'estiu, i també oferir el major nombre d'hores possibles d'atenció directa a la ciutadania, especialment en l'àmbit de la convivència.

El nou personal s'ha contractat mitjançant una empresa privada i la seva identificació consisteix en una armilla de color groc florescent que incorpora el text «Agent Cívic». D'aquesta manera s'incorporen de manera temporal als tres agents que hi treballen durant tot l'any. Desenvolupen la seva tasca a peu, sis dies la setmana -caps de setmana inclosos- vuit hores al dia, i divideixen la seva intervenció en tres sectors del municipi amb la inclusió dels nuclis de la vila: Platja d'Aro, Castell d'Aro i s'Agaró.

Més enllà dels agents cívics, també s'han reforçat els informadors turístics de l'Oficina de Turisme i els agents interins en la plantilla de la Policia Local.