La Policia Local que duia una motxilla amb dosis de diversos tipus de droga per vendre a Palafrugell.

Els agents el va enxampar amb un grup de joves, dos d'ells menors, a qui podria estar distribuint la droga.

L'arrestat és un jove de 18 anys, veí d'Elgóibar (Guipúscoa), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La detenció es va fer ahir poc després de la una de la matinada i els agents locals van actuar després de constatar una actitud sospitosa entre un grup de cinc joves situats al carrer dels Forcats de la vila.

Els policies van escorcollar una motxilla, la del detingut. Les sospites es van confirmar quan els agents van trobar múltiples dosis de diverses substàncies estupefaents, les quals estaven classificades per dosis i tipus dins dos pots de vidre circular.

Entre els objectes trobats pels agents també hi havia un "grinder", eina que s'utilitza habitualment per trinxar la marihuana i també una balança de precisió de color platejat.

Cal destacar, segons la policia, que entre el grup de cinc joves on es va realitzar l'actuació policial es trobaven dos menors d'edat. I sospiten que el detingut, presumptament podria estar facilitant el consum o distribuint les diverses substàncies entre la resta de gent que formaven aquest grup.

El detingut va ser traslladat a l'àrea de custòdia i detinguts de la comissaria de la Policia Local de Palafrugell per tal que passi a disposició judicial.