La Tecnofan Party celebra enguany la seva cinquena edició. Entre el 5 i el 8 de setembre el complex municipal de la Nau dels cinquanta metres acollirà diversos tornejos de videojocs. Enguany la festa canvia de nom precisament per l'evolució que ha tingut l'esdeveniment aquests últims quatre anys, durant els quals s'ha anomenat Palamós Lan Party. Una de les principals novetats de l'edició d'enguany serà la SEO Lan Party, un esdeveniment gratuït dirigit als apassionats del Màrqueting Digital dins l'especialitat del SEO. Aquesta activitat s'iniciarà el dissabte 7 de setembre a les 9.30 h i s'allargarà fins a les 20 h del vespre amb conferències a càrrec de diferents ponents especialistes en el tema.

La SEO Lan Party s'emmarca dins les activitats de la Tecnofan Party 2019 amb l'objectiu d'oferir activitats professionals que es complementin amb les més lúdiques de la festa. Entre altres novetats de l'esdeveniment, destaca la zona d'exposició per a emprenedors, per donar veu als projectes innovadors vinculats al món de les noves tecnologies i la informàtica.

El recorregut

En la primera edició, la zona Lan era l'activitat central de la festa i actualment aquesta zona és només una petita part, que se suma a la resta d'activitats que es duen a terme a la Nau dels 50 metres durant els tres dies de l'acte. L'espai també té per objectiu oferir cursos, tallers i conferències per potenciar el món tecnològic.