Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 18 i 34 anys, quan fugien després d'intentar robar en un habitatge de Púbol (Baix Empordà). Els fets van passar el 18 de setembre quan una dotació de paisà va ser requerida mentre feia patrullatge preventiu després que diversos testimonis alertessin que havien vist dues persones intentant robar en una finca del carrer Garbí. En veure's descoberts pels veïns, un dels lladres va fugir a peu i l'altre amb un turisme. Poc després, una patrulla que circulava per la GIV-6426, de la Pera a Púbol, va veure diverses persones que seguien un home que caminava pel voral. Els agents el van aturar i el van detenir.

Durant el trasllat del detingut i mentre circulaven per la mateixa carretera, a la cruïlla amb la GIV-6425, va veure un cotxe que intentava amagar-se i, en veure la presència policial, va començar a conduir a gran velocitat i de manera temerària posant en risc la resta d'usuaris.

En arribar a la intersecció amb la C-66 el vehicle fugitiu va desobeir les senyals de circulació a gran velocitat, provocant que la resta d'usuaris haguessin de frenar per no topar.

Finalment, els agents van aconseguir interceptar el turisme a la Pera i van arrestar el segon lladre.

Tots dos estan detinguts per presumpte delicte de robatori amb força a l'interior de domicili, en grau de temptativa. A un d'ells, a més, se li atribueix un delicte contra la seguretat viària.

Els arrestats, un d'ells amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.