L'Ajuntament de Palamós ha iniciat aquesta setmana l'execució d'un projecte urbanístic mitjançant el qual es permetrà l'arranjament de diversos trams de voreres del municipi amb una actuació que en aquest cas abasta un total 1.500 m2 de superfície global. Aquests treballs són a càrrec d'una empresa especialitzada en obra pública i segueixen les directrius del pla de millores de voreres del municipi, que en els darrers anys ha permès l'arranjament integral d'un ampli nombre de trams d'aquests elements que, en aquests casos, presentaven desperfectes o bé que no s'ajustaven als requisits d'accessibilitat i mobilitat.

Aquestes obres se centren en àmbits de l'Eixample Nord, La Fosca i l'avinguda de Catalunya, afectant concretament els trams dels carrers: Sant Joan Baptista de la Salle, entre els carrers Mn. Jacint Verdaguer i Ample; el carrer Muntaner, entre els carrers Mn. Jacint Verdaguer i Ample; el carrer Foment, entre els carrers Mn. Jacint Verdaguer i Salvador Albert i Pey; i el passatge del carrer Comerç; i l'avinguda de Catalunya, entre els carrers d'Enric Vincke i Mallorca. També es plantaran arbres en algunes zones del municipi.

El cost total

El cost global de totes aquestes actuacions, incloses en el pla de millores de voreres del municipi, és de 124.535,08 euros, i és previst que es completin abans de final d'any.