Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves i en busquen un tercer per robar en cinc vehicles a Platja d'Aro i Sant Feliu.

En aquest cas, els delinqüents si trobaven una targeta intentaven utilitzar-la posteriorment. I en una altra ocasió van arrestar un lladre a Calonge pel robatori en una casa a Sant Feliu de Guíxols.

El primer cas es remunta al passat mes de setembre quan els Mossos van detectar un seguit de fets que presentaven característiques idèntiques. Es tractava de diversos robatoris amb força en vehicles estacionats a la zona de Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols.

El modus operandi utilitzat era sempre el mateix, fractura del vidre amb un estri contundent i sostracció dels objectes de valor que hi havia a l'interior. En moltes ocasions si trobaven alguna targeta de crèdit intentaven utilitzar-la posteriorment.

Després d'estudiar els indicis, els investigadors van determinar que els lladres eren els mateixos en tots els casos. En concret tres joves, dos dels quals van ser detinguts el passat dia 3 a Sant Feliu de Guíxols, i resta pendent de localitzar el tercer implicat. Els arrestats són dos nois de 23 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i portuguesa, veïns de Sant Feliu de Guíxols i estan acusats de ser els presumptes autors de sis delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

Els dos detinguts, amb antecedents, van quedar en llibertat després de passar el 3 d'octubre a disposició judicial a Sant Feliu de Guíxols.

D'altra banda, els Mossos d'esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir l'1 d'octubre un home de 36 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Calonge, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Es tracta d'un robatori perpetrat el 20 de setembre en una casa de Sant Feliu de Guíxols. El lladre va forçar una porta i de l'habitatge va sostreure una bossa de mà amb documentació de la propietària de l'immoble. Posteriorment es va utilitzar una targeta de crèdit, que es trobava dins la bossa, per treure diners d'un caixer automàtic.

Arran del fet els Mossos van obrir una investigació que va permetre identificar el presumpte autor del robatori. Aquest va ser detingut el mateix dia1, a Calonge. La investigació continua oberta per determinar qui va ser l'autor del reintegrament al caixer.

El detingut, que té antecedents, van passar el dia 2 d'octubre a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat.