L'Ajuntament de Palamós va informar ahir que ha arribat a un acord amb el Consell Comarcal del Baix Empordà per ampliar la plantilla dels serveis socials a través d'un nou conveni.

Segons l'Equip de Govern, el municipi considera necessari actualitzar la gestió de l'equip bàsic d'atenció social primària i els serveis de suport, per continuar garantint una atenció adequada a les noves necessitats que en aquest àmbit té Palamós.

Amb aquest objectiu s'han acordat un seguit de millores que s'aplicaran en un nou conveni establert amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, de qui depèn la gestió d'aquest servei.

Entre altres propostes, aquest acord inclourà la incorporació d'un/a treballador/a social, un/a educador/a social i un/a administratiu/iva. A banda, també permetrà l'augment a jornada completa d'un/a integrador/a social per al Centre Obert, i s'ampliarà també a jornada completa l'atenció psicològica que es realitza en el Servei d'atenció psicològica de l'àrea d'atenció a la família.

El nou conveni dona relleu al darrer que es va signar entre els dos ajuntaments i el Consell Comarcal del Baix Empordà l'any 2015. Aquest nou document es portarà, per a la seva aprovació, al ple de l'Ajuntament de Palamós que tindrà lloc demà dijous, 17 d'octubre. Posteriorment, es ratificarà també per part de l'Ajuntament de Vall-llobrega i el Consell Comarcal del Baix Empordà.