L'Ajuntament de Palafrugell ha modificat aquesta setmana la circulació del carrer Torres i Jonama entre el carrer Girona i el giratori del Mil·lenari. Entre els canvis principals de direcció d'una de les artèries centrals del municipi hi ha que passa a ser «zona 30» -de velocitat màxima 30 quilòmetres per hora.

D'altra banda, el carril és ara d'ús compartit de vehicles i bicicletes, on aquestes últimes hi tenen prioritat. A més, s'ha prohibit l'accés de vehicles de més de 6,5 tones. Una segona modificació, explica l'Ajuntament, és en el carrer Marçal de la Trinxeria, entre els carrers Torroella i Mestre Sagrera, per tal que els cotxes que fins ara sortien per Torres Jonama tinguin una alternativa de sortida en sentit oest.

D'altra banda, tots els vehicles que surtin de l'aparcament soterrat situat al costat de la fàbrica J. Vigas poden girar en direcció al carrer Girona.

El canvi té com a objectiu millorar la seguretat dels vianants i dels conductors, en un punt on fins ara hi havia un alt índex d'accidents. A més, amb el nou repintat s'han fet més grans les places d'aparcament del carrer per donar seguretat al conductor i resta d'acompanyants del vehicle.