El grup d'estudiants de Secundària de l'institut IES Sant Feliu de Guíxols Polseres Verdes busca figurants per gravar un vídeo de conscienciació sobre el canvi climàtic. La plataforma Polseres Verdes és un grup de joves que s'ha creat aquest 2019 i ha organitzat altres accions per la defensa i la protecció del medi ambient al municipi.

La gravació està programada per a aquest diumenge 20 d'octubre de 10 del matí a 13 del migdia a la zona de les escales del carrer de la Penitència de Sant Feliu de Guíxols. Les persones que vulguin participar-hi poden buscar més informació i apuntar-s'hi a la web de l'Ajuntament. L'ens ha col·laborat amb la difusió de l'activitat i en nombroses accions del grup.

L'objectiu és gravar un vídeo de conscienciació sobre el canvi climàtic i els seus efectes adreçat a la població del municipi. Abans de la gravació del vídeo, expliquen, es farà una explicació prèvia sobre l'impacte dels éssers humans en el medi ambient.

L'entitat fa una crida a tothom que vulgui participar-hi, avisa que els interessats s'han d'apuntar en un formulari que es pot trobar a la web de l'Ajuntament i demanen que es porti una samarreta blanca bàsica i uns pantalons foscos.

El mes passat, el grup Polseres Verdes va iniciar una campanya per fer una plantada d'arbres a l'avinguda Europa del municipi. Tot i això, des de la seva creació el col·lectiu de joves ha organitzat altres accions com recollides populars d'escombraries per la protecció del medi ambient i la conscienciació dels impactes del canvi climàtic al municipi.