Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori a l'estació d'autobusos de Palafrugell la matinada de diumenge a dilluns.

Els autors haurien trencat els vidres de la taquilla i haurien robat dues caixes fortes i targetes de bus sense estar carregades. Segons els agents de policia, els lladres haurien accedit a les oficines trencant els vidres i haurien remenat a l'interior. Sense especificar el valor dels objectes sostrets, els Mossos expliquen que han obert una investigació per trobar-ne els autors.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar agents de la Policia Local de Palafrugell i, pel que fa a Mossos, unitats de la patrulla i d'investigació i la policia científica. L'avís dels incidents l'haurien rebut al voltant de les dues de la matinada.

Analitzar les imatges

Una part de la investigació consistirà a analitzar les imatges de les càmeres de seguretat de l'estació. Fonts de l'oficina de l'estació de busos Sarfa expliquen a Diari de Girona que ahir a la tarda no havien presentat encara la denúncia als Mossos perquè han d'acabar de fer l'inventari de les coses que els falten i de la quantitat de diners que hi podria haver a les caixes.

Els mateixos responsables asseguren que es tractaria d'un grup d'entre «dues i quatre persones», i que els vidres de les taquilles haurien estat trencats amb unes «reixes de lavabo». La investigació, però, resta oberta.