La Policia Local de Palamós i els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de nacionalitat marroquina, que intentaven comprar medicaments amb receptes falses en farmàcies de Calonge i Palamós. Han acabat acusats de ser els presumptes autors els detinguts de delictes de furt, estafa, falsificació de document públic i resistència als agents de l'autoritat.

Tot va produir-se ahir, quan al matí, les policies van saber que hi havia dos individus que havien intentat introduir receptes falses en farmàcies de Calonge. Poca estona després, la Policia Local de Palamós va alertar a les farmàcies del municipi, ja que sospitaven que per veïnatge dels estafadors podrien desplaçar-s'hi. Pocs minuts després van rebre l'avís que una farmàcia de l'avinguda Llibertat que els dos individus estaven al seu establiment. Ràpidament s'hi van desplaçar i quan van veure la presència policial, van marxar corrents. Els agents locals van arrestar un dels presumptes delinqüents. Aquesta detenció es va complicar, ja que l'individu es va resistir molt i amb violència. Arran del fet, tres policies van resultar lesionats.

Quant a l'altre presumpte autor dels enganys va ser detingut poca estona després pels Mossos d'Esquadra.

La Policia Local de Palamós també va localitzar el vehicle amb el qual es desplaçaven els detinguts i se'ls va comissar. Tots dos individus van acabar arrestats i acusats per ser presumptes autors de quatre delictes.