L'Ajuntament de Palafrugell ha anunciat la finalització de les obres als carrers Cervantes, Progrés i Serra i Avellí, tres carrers cèntrics del municipi. En els tres carrers, l'objectiu de les tasques era renovar-ne la xarxa de serveis públics i el paviment per donar prioritat al vianant. L'execució d'aquests treballs ha tingut un pressupost de 510.000 euros i s'han allargat durant més de 6 mesos, que era el termini marcat d'execució.

Segons l'Ajuntament, les obres de renovació dels serveis públics s'han centrat a substituir la xarxa de sanejament i realitzar la xarxa separativa d'aigües plujanes, canviar les canonades de l'aigua potable, soterrar tots els encreuaments aeris de telefonia i de baixa tensió i, pel que fa a l'enllumenat públic, la renovació de les línies elèctriques.

Així, els punts principals d'actuació han estat sobretot la millora de les xarxes de sanejament, d'aigua potable, de baixa tensió, d'enllumenat públic i de telecomunicacions. En els 20 darrers anys s'ha anat substituint la tipologia de carrers amb voreres a banda i banda i calçada central, amb carrers de plataforma única.