03 de novembre de 2019
03.11.2019
Diari de Girona

Comencen els treballs de millora de l'estació d'autobusos de Blanes

Les obres tenen un cost de 150.000 euros i s'allargaran dos mesos L'actuació consisteix en la pavimentació de les andanes dels autocars

03.11.2019 | 00:46
Les obres tindran una durada de dos mesos.

La Generalitat de Catalunya ha anunciat que comencen les obres de millora de l'estació d'autobusos de Blanes. Des de finals del mes d'octubre, i almenys durant dos mesos, la utilització de l'estació d'autobusos estarà parcialment afectada a causa dels treballs de remodelació que s'hi estan fent i que tenen un cost de 150.000 euros.

L'actuació inclou la reparació de la pavimentació de la zona on hi ha les andanes per accedir als autobusos, i també es millorarà el mobiliari, la il·luminació i l'actualització de la senyalització. Segons l'Ajuntament, mentre durin les obres s'han habilitat zones amb parades de bus provisionals perquè els usuaris i usuàries puguin seguir utilitzant aquest nucli d'aturada que hi ha a les línies urbanes i interurbanes que connecten el municipi.


Els inicis

Situada al barri de la Plantera, molt a prop dels barris d'Els Pins i el Racó d'en Portas, l'estació d'autobusos de Blanes es va inaugurar l'any 2000, i va ser una de les primeres en incloure un servei de «biciberg» per custodiar bicicletes en un dipòsit soterrat. L'estació d'autobusos de Blanes disposa d'un edifici on hi ha els serveis habituals, així com sis andanes amb una marquesina i una zona d'aparcament per a taxis i d'espera per a autobusos.

Les obres les està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i formen part del projecte de remodelació global que inclou quinze estacions d'autobusos d'arreu de Catalunya, entre elles la de Blanes.

Les altres estacions incloses al projecte de millora són: la Seu d'Urgell, Olot, Torroella de Montgrí, Sabadell, Vic, Sant Feliu de Pallerols, Tossa, Amposta, Tortosa, Quatre Camins, Reus, Tarragona, Igualada i Valls.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook