17 de novembre de 2019
17.11.2019
Diari de Girona

Nou restaurants de Platja d'Aro llancen una nova proposta de la cuina del bolet

17.11.2019 | 00:05
Nou restaurants de Platja d'Aro llancen una nova proposta de la cuina del bolet

Nou establiments de Platja d'Aro han presentat aquesta setmana la primera edició de la renovada campanya gastronòmica La Cuina del Bolet. La iniciativa es durà a terme del 15 de novembre al 8 de desembre i el seu objectiu és promocionar els productes locals i de temporada.

Els restaurants participants són: l'Arròs i Peix, el Bon Dia, Ca La Pepa, Can Poldo-Hotel Costa Brava, La Tisana, M&M, Paparazzi, TheGrill BB i Victoria. Així, els establiments incorporen en les seves cartes nou plats amb els bolets com a protagonistes. Amb diferents propostes, els preus oscil·len entre els 11,50 i el 17,90 euros.

La iniciativa està impulsada per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i l'Associació Nit i Dia d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn i s'incorpora a la resta de propostes que organitza el municipi durant l'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook