Un conductor ha patit una sortida de via a Tamariu, se li ha incendiat

El xofer ha patit ferides lleus i el cotxe ha quedat destrossat per les flames.

L'accident de trànsit s'ha produït durant la matinada a la GIV-6542, a la cruïlla de Tamariu per anar al Far de Sant Sebastià, a l'altura del quilòmetre 2,5 d'aquesta via.

El conductor, que anava begut, ha donat positiu en el control d'alcoholèmia.

A causa de l'accident ha patit ferides lleus. El SEM l'ha traslladat a l'hospital de Palamós, on ha estat ingressat fins avui al migdia.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit li han fet el test d'alcoholòemia i ha donat una taxa de 0,88 mg/litre d'aire expirat. Per tant, ha més que triplicat la taxa màxima permesa que està en 0,25 mg/litre.

Per aquest motiu, els agents dels Mossos l'han imputat per ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol .

El denunciat és un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palafrugell.

La Policia Local, que ha arribat ràpidament al lloc de l'accident de trànsit, recorda que s'acosten dates festives i que reforçarà més els controls d'alcoholèmia, bàsicament per l'acumulació de sopars i dinars relacionats amb les festes de Nadal. Per aquest motiu cal extremar la precaució al volant i evitar agafar el cotxe si no s'està en plenes facultats.

Un altre vehicle cremat

D'altra banda, aquest mateix cap de setmana, al carrer Martí Jordi Frigola de Palafrugell, es va cremar una furgoneta que estava estacionada per motius que es desconeixen.

Els agents de la Policia Local es van veure obligats a trencar els vidres de dos vehicles que es trobaven aparcats al costat per tal que no patissin cap dany i no fossin atrapats per les flames.