La comarca del Baix Empordà s'omplirà aquest cap de setmana vinent de mercats, fires i tallers de Nadal per a tota la família, coincidint amb el festiu del dia de la Constitució, i l'arrencada del mes de desembre.

La Rambla de Sant Feliu de Guíxols acollirà la fira de productes artesanals i nadalencs des d'aquest divendres a quarts d'onze del matí. A més, també es podran fer diversos tallers, com ara un penjador de porta, titelles, marcs de fotos -a la parada Qukades- espelmes o una garlanda de Nadal (a la carpa).

Tallers i xocolatada a Sta. Cristina

La plaça del Mercat de Santa Cristina d'Aro també serà escenari nadalenc aquest dissabte a la tarda, amb activitats per als més menuts, que inclouen el taller de bastons de tió, l'arbre dels desitjos i el taller de joguina de Nadal. Les manualitats començaran a dos quarts de cinc de la tarda i, una hora més tard, alumnes de l'Escola Municipal de Música faran un recital de nadales, acompanyat d'una xocolatada.

Artesania a Peratallada

Contacontes, taller de postals de Nadal i fanalets i el mercat d'artesania són algunes de les activitats que es faran a plaça del Castell de Peratallada, aquest dissabte 7 i diumenge 8 desembre. Dissabte hi haurà cantada de nadales amb la Coral de Corçà, a les 13 hores, i una xocolatada a les sis de la tarda que acabarà amb la batucada de Dracs. Diumenge a les 18.30 hi haurà un concert de la Coral Gospel d'Aro.