El jutjat ha enviat a presó un lladre que ja havia estat arrestat setze vegades en els últims dos anys per entrar a robar en habitatges i rebentar vehicles a Sant Feliu de Guíxols. El multireincident, que té 38 anys, vivia en una casa ocupada, des d'on havia establert el seu radi d'acció. Quan cometia els robatoris, solia provocar nombroses destrosses als immobles on entrava i s'enduia tot allò que podia, des d'objectes petits fins a canonades d'aigua.

Els Mossos el relacionen amb sis robatoris comesos tan sols amb deu dies de diferència, entre el 13 i el 23 de novembre. Aquesta no és la primera vegada que se l'arrestava. De fet, en els dos últims anys ja acumulava fins a setze detencions. Però a diferència de les altres, en què quedava en llibertat provisional, aquest cop el jutjat l'ha empresonat. Entre els dies 13 i 23 de novembre, Sant Feliu de Guíxols va viure un degoteig constant de robatoris. N'hi va haver cinc a habitatges d'una mateixa zona, als quals se n'hi va sumar un altre a interior de vehicle. Es va cometre el dia 18 i el lladre, en aquest cas, va rebentar un cotxe aparcat al port i es va endur tot el que va trobar a l'interior.

El lladre ja és un vell conegut de la policia, perquè en els últims dos anys se l'havia arribat a detenir fins a setze vegades. I amb aquesta, ja en van disset. Els Mossos d'Esquadra el van localitzar i detenir el 27 de novembre.