Fins a 14 persones, cinc d'elles menors d'edat, han hagut de ser tractats a l'hospital de Palamós després de resultar intoxicades pel fum en l'incendi en un edifici de tres plantes del carrer Miguel de Cervantes de la mateixa població.

Es tracta d'un edifici ocupat i el foc hauria començat al quadre de llums del bloc de pisos. Les causes de l'incendi estan sota investigació.

Tots els ferits, amb excepció d'un home, ja han estat donats d'alta del centre sanitari de Palamós, segons confirmen fonts de l'hospital. L'home que va patir la pitjor part i que va ajudar alguns veïns en el moment de l'incendi, en canvi haurà d'ingressar al llarg del dia a la cambra hiperbàrica, per forta inhalació de fum.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de deu de la nit i, segons els Bombers, el foc ha afectat l'entrada de l'immoble. El cos d'emergències van extingir les flames però l'escala va quedar plena de fum perquè havien deixat les portes obertes de l'habitació de comptadors.

Els veïns de l'edifici es van confinar als balcons dels seus domicilis i els Bombers els van evacuar.

El SEM va assistir 10 dels ferits de caràcter lleu. A set d'ells els va evacuar en ambulància fins a l'hospital de Palamós. Mentre que a tres persones les va atendre in situ i els va donar l'alta en el moment dels fets.

Al lloc dels fets hi van treballar set ambulàncies del SEM, quatre dotacions dels Bombers, quatre patrulles dels Mossos i dues de la Policia Local de Palamós.

La investigació de les causes del foc estan a mans dels Mossos i els Bombers.

Es dóna el cas que tot l'edifici està ocupat per dues famílies. La propietat del bloc és d'una entitat bancària.

Incendi en un edifici del carrer de Cervantes from palamoscomunicacio on Vimeo.