La Bisbal d'Empordà ha viscut aquesta setmana un succés que ha trasbalsat part de la població.

La difusió d'un vídeo que s'ha fet viral ha crispat els ànims d'alguns veïns.

A les imatges s'hi pot veure com dos responsables d'un supermercat del municipi carreguen i colpegen un client.

Els motius de l'agressió no han transcendit. Els fets s'haurien produït aquest dimarts.

De moment però, els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal asseguren que no tenen denúncia pels fets, ni per part dels responsables del supermercat ni el que va resultar agredit.

Els agents però estan buscant a la persona agredida per tal que presenti denuncia si ho considera i així puguin aclarir els motius. Ahir van poder parlar amb els treballadors del supermercat, però tampoc han presentat denúncia.

Aquest vídeo va provocar que ahir al vespre es concentressin una setantena de persones davant d'aquest supermercat, situat en un dels punts més cèntrics de la ciutat, l'avinguda de les Voltes.

Van fer crits contra l'establiment i fins i tot, en algun moment, la mobilització va pujar de tot i van destrossar-los la persiana. La botiga va acabar tancant les portes.

Aquesta mobilització va obligar als Mossos d'Esquadra i la Policia Local de la Bisbal d'Empordà a fer acte de presència. Els Mossos van identificar la persona responsable dels danys.

La majoria de les persones que es van concentrar eren joves i menors d'edat que donaven suport, a la persona que va resultar agredida.

Quan va tornar la calma, una hora i mitja després, el local va romandre tancat i el supermercat va col·locar vigilants de seguretat a l'exterior per evitar més danys.

El regidor de la CUP de la Bisbal, Pere Maruny ahir va fer aquest tuit de repulsa dels fets:

Fonts de la cadena de supermercats DIA, asseguren que condemnen qualsevol tipus de violència i que fets com els de la Bisbal "no són tolerables". També afegeixen que han obert una investigació interna per aclarir què va passar en aquesta franquícia i que prendran mesures el més ràpid possible. Afirmen que en el vídeo es veu molt clar que hi ha una agressió i que per ells, el motiu que va portar a aquesta, no és l'important sinó que la violència ha de ser condemnada.