La policia local de Palafrugell va detenir la setmana passada un home que es trobava en cerca i captura després de no tornar a la presó una vegada havia finalitzat un permís penitenciari. L'home, de 50 anys i veí de la localitat, compleix condemna per diversos delictes, principalment, robatoris amb força.

Segons ha informat l'Ajuntament, la detenció es va produir quan la patrulla policial va identificar el pres fugit conduint una motocicleta per l'avinguda de la Generalitat. Tot i que els agents li van ordenar que s'atures, l'home va fugir motiu pel qual es va iniciar una persecució per l'avinguda Generalitat, i els carrers Torres i Jonama, Estrella, Nou, Vilar i Torroella, on en una corba va perdre el control i va caure sense fer-se cap lesió.

L'home, a qui se li imputa un delicte de conducció temerària, ha ingressat a la presó.

Segons afegeix el consistori, la persecució va ser gravada amb la càmera corporal que un dels agents duia col·locada a l'uniforme. Aquesta nova eina implantada l'estiu passat permet filmar i comptar amb imatges enregistrades durant determinades actuacions