Uns lladres vestits de policies van assaltar una parella a punta de pistola a Palamós. Van abordar l'home al carrer i el van portar al seu domicili, on van buidar la caixa forta després de lligar-lo a ell i també la seva dona.

Aquest robatori violent, que va produir-se en una àrea residencial de Palamós, va ser aquest dimarts a plena llum del dia. Tal com va avançar Diari de Girona en la seva edició digital la nit de dijous, uns individus van obligar a aturar un vehicle que conduïa un home a Palamós.

Per aconseguir-ho es van fer passar per policies i van obligar el conductor a anar fins a casa seva. Els quatre homes, encaputxats i equipats amb una pistola, van cometre l'assalt cap a dos quarts de quatre de la tarda. Van lligar el propietari de la casa i la seva dona.

Els van amenaçar a punta de pistola i els van encanonar a l'altura del cap per aconseguir el botí. Després de les amenaces, els van indicar on era la caixa forta.

Els delinqüents es van emportar 10.000 euros.

Un cop van obtenir el botí, els lladres van fugir. Les dues víctimes, que no van patir ferides, van poder-se deslligar i van alertar el 112. Fins al lloc s'hi van presentar diverses patrulles de la Policia Local de Palamós i dels Mossos d'Esquadra.

Es dona el cas que els lladres, quan van aturar el vehicle de la víctima, anaven vestits amb armilles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil per fer més creïble que eren policies. L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra de Girona està a carrec de la investigació del cas. De moment no hi ha detencions.