Un pescador de canya ha mort ofegat aquest matí a Sant Feliu de Guíxols arrossegat pel mar. Dos companys del finat, un veí de Sant Joan les Fonts de 31 anys, també han estat rescatats per part d'agents de la policia local, que durant l'operació, també han caigut al mar.

El cos del pescador mort, un veí de Sant Joan les Fonts de 31 anys, ha estat rescatat pel Salvamar Sirius de Salvament Marítim.

Sobre 2/4 d'onze del matí, una onada s'ha emportat el grup de tres pescadors de canya que desafiaven el mal estat de la mar a la zona de roques de la Punta de Garbí. Un d'ells, que posteriorment ha mort, ha rebut un fort cop al cap que l'ha fet perdre el coneixement.

Agents del cos de policia local s'han presentat al lloc dels fets després de rebre l'avís d'una quarta persona que es trobava propera a la zona. De terra estant, els policies han pogut fer sortir un dels pescadors de l'aigua, i en intentar treure un altre, els tres agents han anat a parar també al mar, Un cop l'aigua, han apartat el pescador que es trobava exhaust de les roques, i han esperat al rescat, segons ha informat l'ajuntament del municipi.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat un vaixell de Salvament Marítim i un helicòpter dels Bombers, que a causa de les condicions meteorològiques, no ha pogut descendir, per tant ha fet les tasques de marcatge de la posició del cos del pescador mort.

Salvament Marítim ha pogut rescatar els tres policies i el pescador supervivent, aquest últim amb hipotèrmia. El pescador mort, que amb el corrent del mar havia desaparegut, ha estat localitzat per l'helicòpter i rescatat, sense vida, per Salvament Marítim.

En el rescat s'han mobilitzat el Salvamar Sirius, agents del GEAS de la Guàrdia Civil, l'helicòpter dels Bombers així com Mossos i policial local.