L'Ajuntament de Santa Cristna d'Aro ja ha obert la nova plaça Mossèn Baldiri Reixac, que es troba davant de l'edifici de l'antic ajuntament, després de la reforma i millora que s'hi va fer en les darreres setmanes.

Segons va informar el consistori, actualment, aquesta plaça compta amb el nou arbrat, til·lers, tot i que s'han conservat els castanyers que encara es trobaven bé, a més de millorar i potenciar l'enllumenat i la vegetació de les zones enjardinades, com també millorar el paviment amb sauló compactat.

Tot i això, encara s'han d'acabar de fer algunes actuacions, que està previst que es facin després de les festes nadalenques. Concretament, s'acabarà de reformar aquest espai amb la recuperació i ampliació del parc infantil, que comptarà amb una tanca perimetral de protecció, i nous bancs per seure. A més, també s'hi instal·larà una taula per poder jugar a escacs, un armari de llibres ( bookcrossing) i zona de wifi lliure i gratuïta.

«Volem que torni a ser un punt de referència i trobada per a tots els cristinencs», va destacar el segon tinent d'alcalde i responsable de l'àrea d'Obra Pública, Jaume Quintana, qui va remarcar que aquesta plaça és un important «eix vertebrador» de tot el municipi.