La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha salvat la vida aquesta matinada a un veí d'aquesta localitat d'uns 48 anys que havia deixat de respirar vora quarts de quatre de la matinada, mentre la seva parella el portava d'urgència al Centre d'Atenció Primària de Sant Feliu.

Els fets han tingut lloc durant la matinada, quan l'home ha notat molèsties i ha decidit anar a l'ambulatori amb la seva parella. Ja a dins el cotxe, la parella ha comprovat que l'home deixava de respirar. En passar per davant la comissaria de la Policia Local, la dona ha optat per entrar a demanar auxili, ja que el CAP estava lluny. L'agent que l'ha atès ha començat la primera assistència de reanimació i ha alertat els altres agents, que l'han estirat a terra i li han practicat les maniobres de ressuscitació amb un desfibril·lador mentre en paral·lel anaven a buscar el metge de guàrdia.

Minuts més tard, la persona ha recuperat la consciència i ha arribat l'ambulància, que ha traslladat el pacient a l'Hospital Josep Trueta de Girona.