L'Escola de Futbol de Calonge i Sant Antoni ha donat les antigues samarretes i pantalons dels diferents equips a Projecte Xevi, una associació solidària. Segons va informar ahir el consistori, en total s'han donat un centenar d'equipacions de futbol per infants de 6 a 14 anys. La roba que s'ha donat estava en bon estat però l'Escola de Futbol ja no l'utilitzava perquè havia renovat l'equipació de les diferents categories.

En un comunicat, el consistori va explicar que aquesta roba d'esport es podrà utilitzar en els diversos projectes solidaris que aquesta associació de cooperació desenvolupa principalment a Senegal, i en els quals l'esport s'utilitza com una eina a través de la qual els nens i nenes aprenen a relacionar-se, a tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials i a esforçar-se amb un objectiu comú.

Projecte Xevi és una associació de cooperació, ajut humanitari i solidaritat amb els països menys desenvolupats que va néixer l'any 2003 i que treballa per pal·liar moltes de les mancances que es detecten en els sectors més desfavorits d'aquests països, com en salut, ensenyament o infraestructures.