La reforma de la plaça Murada de Palamós va arrencar ahir amb la instal·lació de tanques perimetrals i el desmuntatge de mobiliari urbà.

Segons va informar el consistori, aquest projecte permetrà la rehabilitació i millora d'aquest espai emblemàtic del municipi, que esdevé un dels principals miradors a la platja i la badia, i un destacat accés al barri vell de la localitat baix-empordanesa.

El projecte de l'obra contempla: la renovació de tot el paviment de la plaça, la supressió de l'actual parterre central, la ubicació de nous bancs i la millora de l'enllumenat públic amb la ubicació de fanals adossats a les façanes i el tractament decoratiu de les pilastres de la barana mitjançant llums enrasats al paviment. El cost d'aquest projecte és de 45.513,40 euros i el termini d'execució és de dos mesos i mig.

En aquest sentit, el consistori va informar que els treballs es realitzen ara per tal de no afectar els establiments de restauració que hi ha ubicats a la plaça durant les èpoques turístiques de primavera i estiu. D'aquesta manera està previst que les obres s'acabin abans de començar la Setmana Santa.