El desaparegut de Palamós encara no ha estat trobat a última hora d'aquesta tarda i la recerca es reprendrà demà a les vuit del matí. L'home, un treballador procedent de Filipines de 42 anys, treballava en un vaixell mercant amb bandera portuguesa.

L'accident s'apunta que va succeir quan el mercant, que estava al port, tenia problemes amb les cordes d'amarratge. Per solucionar-ho, s'hi van enviar quatre operaris - un d'ells és el desaparegut- perquè poguessin reforçar els caps de les cordes. Mentre feien aquesta tasca, una onada de grans dimensions va passar pel cim de l'embarcació. Tres dels operaris van poder-se agafar d'una de les cordes i l'últim, va caure a l'aigua. Després d'això, ja no se'n va saber res més de l'home i es va donar l'alerta a Salvament i es va activar el dispositiu on hi participen Salvament, Bombers, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Guàrdia Civil.

Durant el dispositiu de recerca els efectius participants han trobat un casc d'operari a Torre Valentina (Calonge) que s'apunta que seria del mariner del qual no es té notícies des de la matinada passada.

El temporal dificulta la recerca de l'home desaparegut a Palamós (Baix Empordà) quan hauria caigut al mar quan intentava amarrar un vaixell a port.

Veure Galeria

GMv2_fin|pTipoComp=fotos&pIdGaleria=5e2819ae6abc864144262e23|GMv2_fin