Els efectius d'emergències han procedit aquest matí a tallar el pont del Ter a Torroella i el poble ha quedat aïllat. Els accessos s'han tallat.

Pels volts de les nou del matí, els Mossos d'Esquadra han permès l'obertura parcial del pont, només en sentit Gualta.

A Verges, el pont que hi ha sobre el Ter està completament inundat i la carretera està tallada. Els Mossos demanen que la gent no s'hi acosti, aquest és el seu aspecte:

L'ajuntament de Torroella també demana que la gent no s'acosti a la llera del riu i no tingui conductes imprudents.

Arran del tall dels accessos al municipi i per la impossibilitat de mobilitat dels docents i alumnat, l'ajuntament de Torroella ha suspès les classes per quart dia consecutiu.

L'ajuntament informa que "de seguida, que els cossos de seguretat considerin que -el pont- es pot obrir amb seguretat, procedirem a obrir i a comunicar-ho a través de les xarxes socials municipals".

El municipi hi ha moltes inundacions en camps i espais de la zona, que es troben al tram final del Ter. A Verges també estan els camps ben plens d'aigua.

Per exemple, el pàrquing de l'Espai Ter està impracticable i l'aigua és molt alta. O la zona del CAP, també està completament inundada i no pot donar servei.

Aquesta població té des d'ahir problemes amb l'abastament d'aigua, que és tèrbola arran d'un problema amb la potabilitzadora del Baix Ter.