Hi ha un delinqüent multireincident que fa anar de bòlit la policia a Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d'un veí de la ciutat, de 38 anys i nacionalitat espanyola, que acumula ja una vintena de detencions i que ha sortit de la presó fa poc després d'entrar-hi a finals de novembre.

En aquesta ocasió, els Mossos d'Esquadra l'han caçat després que robés en dos domicilis de la població. Els agents d'investigació de la comissaria de Sant Feliu estan investigant a més si aquest individu, amb un passat delinqüencial al poble, està darrere dels últims robatoris a l'interior de vehicles que està patint la població. Per exemple, divendres passat n'hi va haver tres. El jutge el va enviar a presó a finals de novembre després de ser arrestat setze vegades en els últims dos anys per entrar a robar en habitatges i rebentar vehicles a Sant Feliu.

En aquesta ocasió, els Mossos l'acusen per ara de ser el presumpte autor de dos robatoris amb força a interior de domicili. Els agents el van detenir el dia 31 de gener en un carrer de la població de la Costa Brava. Es dona el cas que en el moment de la detenció se li va localitzar un tornavís, una clau de multiús amb tornavisos, claus Allen i un guant.

Els Mossos l'imputen gràcies a les tasques d'investigació dels agents de la comissaria de la ciutat en dos robatoris perpetrats entre finals del mes de desembre i principis del mes de gener. El primer del qual se l'acusa es va dur a terme entre els dies 27 de desembre i 8 de gener en una casa de segona residència del carrer Comerç. El lladre presumptament hauria forçat una persiana i va robar objectes valorats en 1.350 aproximadament (bicicleta, coberteria, peluixos i ampolles d'alcohol, entre d'altres).

L'altre robatori va ser en el mateix carrer i també en una segona residència. Aquí els amos es van trobar l'interior regirat i que els havien robat un televisor, ampolles d'alcohol i joguines de peluix, entre altres elements.