Nous robatoris a l'interior de vehicles a Santa Feliu de Guíxols. Ahir es van produir nous fets a la zona del carrer Rúfol i els lladres van sostreure objectes de garatges. Fa pocs dies es va detenir un multireincident de la població pels fets, un home de nacionalitat espanyola que havia entrat a presó però que en va sortir.

Aquest dilluns, els Mossos van detenir un altre multireincident que també comença a acumular antecedents per aquests tipus de fets. Es tracta d'un home de 24 anys, nacionalitat marroquina i amb domicili a Sant Feliu, que va quedar denunciat per recaptació i furt a interior de vehicle.

Els fets en aquest cas es remunten pels volts de les nou de la nit del passat 11 de febrer quan una patrulla de seguretat ciutadana que feia tasques preventives per la localitat va veure un home que circulava amb bicicleta i que creuava una intersecció sense respectar el pas de vianants i sense les mans al manillar. L'home portava les mans ocupades amb un parell de paraigües i una bossa blanca. Els agents el van interceptar al carrer Ortiz de la Vega. El van identificar i escorcollar. A la bossa hi van localitzar un GPS de cotxe, un parell de sabates noves i guants negres, una eina tipus multiús, paquets de mocadors i diverses colònies. L'home, de 24 anys, nacionalitat marroquina i amb domicili a Sant Feliu, va quedar denunciat. No va poder acreditar que els objectes, sobretot el navegador, fossin seus.

Fetes les gestions, els Mossos van saber que aquest navegador, entre altres objectes, havia estat furtat de dins d'un vehicle estacionat a la població el mateix dia 11 de febrer en un pàrquing privat de la carretera de Girona de Sant Feliu. Els objectes sostres i recuperats estan valorats en uns 220 euros.