18 de febrer de 2020
18.02.2020

El cap de la Policia de St. Feliu deixa el càrrec després de 24 anys i passa a segona activitat

L'Ajuntament està buscant la persona que comandarà el cos de seguretat, que lidera momentàniament un sergent

18.02.2020 | 00:12
Josep Miñarro, en una foto d'arxiu.

El cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, l'inspector Josep Miñarro Masagué ha deixat el seu càrrec. Des de l'1 de febrer ha passat a segona activitat. Això ha provocat que l'Ajuntament de la localitat costanera hagi de trobar-li un substitut.

De moment, és el sergent, Josep Valenzuela, qui ocupa de forma momentània aquest càrrec a l'espera que s'incorpori el nou comandament. El nou cap hauria d'entrar al cos el mes de març. De moment no ha transcendit, però podria tant ésser un inspector com un subinspector, ja que amb la sortida de Miñarro queda lliure també la de màxim comandament del cos policial.

Josep Miñarro va deixar el càrrec el dia 1 de febrer i des de llavors ha passat a la segona activitat. Treballa en el mateix cos de policia. Concretament, desenvolupa la tasca de tècnic de projectes estratègics, formació i planificació. L'inspector feia 24 anys que era el cap de la Policia Local i ara ha passat a segona activitat, als 57 anys, a l'espera de la jubilació. Josep Miñarro destaca que fa dos anys que estava tramitant el seu pas a la segona activitat i que ha pres aquesta decisió per «motius personals».

L'inspector també afirma que ha estat «cap durant 24 anys i ja em toca deixar d'estar al peu del canó». L'excap finalment ressalta que deixa «la prefectura amb la sensació que per fi la policia de Sant Feliu està creixent i millorant». En les pròximes setmanes està previst que es doni a conèixer el nom del nou cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, després de 24 anys amb l'inspector sortint al càrrec.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit