El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha ordenat l'ingrés de presó d'un lladre que va robar en dues cases de segona residència de la població. Segons informen els Mossos d'Esquadra, el detingut és un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi. Els Mossos van tenir coneixement dels robatoris els dies 4 i 6 de febrer. En els dos casos, el lladre havia entrat als habitatges forçant portes i es va endur electrodomèstics, canonades de coure, aixetes i, fins i tot, un safareig que va acabar provocant una inundació en un dels habitatges. Els robatoris tenien característiques semblants i la investigació va concloure que els havia perpetrat el mateix delinqüent.

Després d'estudiar tots els indicis, els Mossos van identificar el detingut com a autor dels fets. El passat dilluns, els mossos el van arrestar com a suposat autor de dos robatoris amb força en habitatge i van constatar que es tractava d'un lladre molt actiu a la població i que acumulava múltiples antecedents.

La investigació continua oberta i no es descarta que el puguin relacionar amb altres robatoris que estan sota investigació.

El detingut va passar el 18 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar el seu ingrés a presó.