23 de febrer de 2020
23.02.2020

Detingut un home de 34 anys per tràfic de drogues en un bar de la Bisbal

22.02.2020 | 23:30

Els Mossos d'Esquadra juntament amb la Policia Local de la Bisbal d'Empordà van detenir divendres passat un home de 34 anys i en van identificar 15 més per tràfic de drogues, durant un opertaiu en un bar del centre del municipi.

Segons van informar ahir els Mossos, la intervenció es va fer pels volts de les vuit del vespre, en un establiment que es troba al carrer Mesures, just al costat de l'església. La policia va tenir coneixement que en aquest bar s'hi traficava amb drogues, un fet que genera des de fa temps molèsties als veïns de la zona.

Un cop al lloc dels fets, els policies van trobar un veí de la localitat que portava sis paperines de cocaïna a sobre. Va ser aleshores quan els agents van procedir a detenir-lo per un delicte contra la salut pública.

Posteriorment, els Mossos van identificar quinze persones que es trobaven a l'interior o a la terrassa de l'establiment. Durant aquest procediment hi va haver certa tensió i és que un dels identificats duia una arma blanca a sobre, fet pel qual es va aixecar acta. També es va deixar constància de la falta de respecte als policies que intervenien en l'operatiu.

Es tracta d'una intervenció periòdica que es fa per tal de mantenir la convivència i en les quals treballen plegats la Policia Local i els Mossos. Durant el registre, els agents van prohibir el pas als carrers adjacents al bar, situat al centre de la Bisbal d'Empordà. L'arrestat, de nacionalitat marroquina i 34 anys passarà a disposició del jutge de guàrdia de la Bisbal d'Empordà en les properes hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook