Els Mossos d'Esquadra. L'arrest s'emmarca dins del dispositiu i la pressió policial que hi ha establerta a la policia arran de l'onada de robatoris de principi de mes a la població. El detingut és un home de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la Bisbal. Està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar el passat dia 6 de febrer quan es va produir un robatori amb força en un bar situat al carrer de l'Aigüeta de la Bisbal. Concretament, cap a dos quarts de sis de la tarda un home va pujar la persiana del local, va agafar la caixa enregistradora i va marxar ràpidament. Els Mossos van obrir una investigació per tal d'identificar l'autor, que va culminar el passat 25 de febrer amb la identificació i detenció d'un home de 22 anys com a presumpte autor dels fets. Aquest jove no es descarta que pugui estar relacionat amb altres fets delicitius ocorreguts en les últimes setmanes a la població.

Aquesta detenció s'emmarca dins el dispositiu de seguretat que s'està duent a terme a la població per evitar robatoris, dins el qual hi ha diverses investigacions en marxa i els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà no descarten futures detencions per casos similars, com la recent onada de robatoris. El detingut, que tenia antecedents, va passar el mateix dia 25 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.