Diversos col·lectius feministes de la comarca van presentar, ahir al matí a les Escoles Velles de la Bisbal, les activitats programades per al Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març. Les encarregades d'anunciar els actes van ser les representants d'entitats feministes de la Bisbal d'Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Calonge i Torroella de Montgrí que també van anunciar la voluntat de donar suport a la vaga general convocada pel sindicat CGT pel mateix diumenge.

A la Bisbal, les activitats arrencaran el dissabte, 7 de març al Casal Estel Roig on es farà un Cinefòrum amb el documental Cuidado resbala i una actuació musical. Els actes del dia 8 de març començaran amb la projecció d'un documental amb testimonis d'algunes dones que expliquen el record del seu pas per la fàbrica al teatre Mundial i una visita pels llocs on van estar ubicades les fàbriques, entre d'altres.

A partir de la una del migdia al carrer Ample s'hi farà un vermut musical amb la performance Set pecats capitals, i dues hores més tard, es projectarà la pel·lícula infantil La increíble, pero cierta, historia de la caperucita roja. Més tard, a l'Ateneu la Pakita, s'oferirà una sessió de micròfon obert. A les 18 h, l'Ateneu la Pakita també oferirà micròfon obert.