Un incendi va afectar un bloc d'apartaments en obres de Platja d'Aro i va destrossar completament un àtic i va afectar altres dos pisos. Una part de l'edifici està en obres, mentre que la resta està habitat. Arran del foc, es van desallotjar els pocs veïns que hi havia a l'edifici. Cap d'ells va resultar ferit.

L'extinció del foc va obligar a mobilitzar fins a nou dotacions. Algunes hi van romandre fins entrada la tarda perquè van estar revisant tots els habitatges del bloc de pisos i la façana.

L'incendi es va declarar ahir pels volts de dos quarts de nou del matí, quan va començar a cremar l'aïllant de la façana mentre es feien obres en un edifici ubicat al número 35 del carrer Lleida, a primera línia del passeig Marítim.

L'incendi es va iniciar en l'aïllant i es va propagar per l'interior de la cinquena planta, l'última del bloc d'apartaments. Les flames eren espectaculars i el fum es va poder veure des de diversos punts de la localitat. Diversos usuaris de les xarxes socials van difondre imatges mostrant com les flames sobresortien de la planta superior.

El foc es va propagar amb molta rapidesa, va entrar a la cinquena planta i va destrossar un dels àtics de l'immoble. L'incendi es va donar per controlat cap a les deu del matí i els Bombers van comprovar que, a banda de l'àtic, hi havia dos pisos de la primera i la quarta planta que també havien patit les conseqüències de les flames.

Revisar pis per pis

Arran d'aquesta situació, es van anar revisant un per un tots els apartaments i a primera hora de la tarda es va donar el servei per finalitzat. A banda dels Bombers també es van desplaçar fins al lloc la Policia Local de Castell-Platja d'Aro, el SEM i els Mossos d'Esquadra.