Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de la Bisbal, van detenir, dilluns passat, dos homes com a presumptes autors d'un robatori

Segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc a dos quarts de cinc de la matinada del passat 28 de febrer, quan una patrulla de la Policia Local de la Bisbal va veure dos homes que caminaven pel carrer Josep Maria de Segarra de forma erràtica i nerviosa. Els agents els van aturar i identificar després d'observar que intentaven amagar-se de la patrulla.

Paral·lelament, una patrulla de Mossos va inspeccionar la zona i va localitzar, darrere el vehicle on s'havia amagat un dels detinguts, una palanca, tipus pota de cabra, embolicada amb una jaqueta esportiva.

Després de fer comprovacions pels voltants, van localitzar un establiment de restauració amb la porta forçada. Per aquest motiu, dilluns passat es va detenir els dos homes, de 20 i 30 anys i nacionalitat marroquina. Els detinguts, amb antecedents, van passar dimarts a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de la Bisbal.