Els Mossos d'Esquadra van detenir el 28 de febrer i el 3 de març dos homes, un d'ells de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palafrugell, i l'altre menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte d'estafa.

Els fets van passar el dia 13 de febrer, quan tres joves van atracar una senyora quan passejava pel carrer de la Font de la població de Palafrugell. Posteriorment, els lladres van fer pagaments a diversos comerços amb una targeta de crèdit sostreta a la dona. Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va permetre identificar i detenir dos dels autors dels fets, un noi de 18 anys i un menor d'edat. El detingut major d'edat, amb antecedents, va passar el dia 3 de març a disposició de jutjat de la Bisbal i el menor d'edat va quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció amb l'obligatorietat de comparèixer davant el jutjat de menors quan sigui requerit.

D'altra banda, els Mossos i la Policia Local de Torroella de Montgrí van detenir l'1 de març dos homes, de 27 i 28 anys, veïns de Torroella i Barcelona, tots dos de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a l'exterior d'un establiment d'oci de la població de l'Estartit. Concretament, dues persones van intentar robar un altre noi, amenaçant-lo amb una arma blanca però sense aconseguir l'objectiu ja que no portava cap objecte de valor. Els dos detinguts, sense antecedents, van passar el mateix dia a disposició judicial.