El PSC de Palafrugell va criticar ahir la «falta de transparència i d'informació» en la gestió de l'equip de govern (ERC, Som Gent del Poble, i JxCat).

En un comunicat, el regidor socialista Juli Fernández va assegurar ahir que el govern local «no contesta les preguntes que queden pendents dels plens anteriors». En aquest sentit, Fernández va explicar que «el cas més escandalós» es va produir en el ple de febrer, on el govern «no tenia preparada cap resposta» de les preguntes pendents del ple de gener. «El més greu va ser que no sabien ni les preguntes pendents», va subratllar l'edil socialista.

En el mateix ple, el portaveu del PSC va denunciar que la pàgina web de l'Ajuntament «no conté tota la informació necessària per accedir als expedients i poder fer un bon control de la gestió municipal».

Finalment, Fernández va assenyalar que amb aquestes actuacions «es demostra la manca de respecte» als grups de l'oposició, i també,«es limita l'accés de la informació» dels polítics i la ciutadania.