18 de març de 2020
18.03.2020

Un policia de Sant Feliu clava una bufetada a un jove per saltar-se el confinament

L'ajuntament obre una investigació i un expedient a l'agent

18.03.2020 | 13:45

Un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials mostra com un agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols presumptament clava una bufetada a un jove després que suposadament s'hagués saltat l'estat de l'alarma i no es confinés a casa.

L'ajuntament ha obert un expedient disciplinari i investiga els fets. Segons fonts municipals, volen aclarir els motius que van portar l'agent a aquest comportament i què havia passat anteriorment.

Sant Feliu de Guíxols, com totes les localitats d'Espanya, ha de fer complir el decret de l'estat d'alarma per combatre el coronavirus i la Policia Local n'és el principal vetllador.

En el vídeo es pot veure però que l'agent presumptament, venta una bufetada a un jove i com li demana "respecte" al jove i li diu que anteriorment l'havia "vacil·lat en el cotxe".

Es dóna el cas, segons fonts municipals, que des del diumenge la policia s'està trobant, asseguren, amb situacions límit. Amb grups, sobretot de joves, que no respecten el confinament i que quan veuen els policies arrenquen a córrer i s'amaguen dels agents.

Fins ahir, els agents municipals havien fet fins a 325 avisos a la població per tal que compleixin amb el decret d'alarma.

Comunicat del CSIF


Arran dels fets, la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha emès un comunicat per criticar la presumpta «mala praxi» de l'agent de policia i per assegurar que «no és la primera vegada» que aquest agent és  «expedientat». 

Segons el sindicat, el presumpte agressor va ser «portat» per l'actual regidor de la policia de l'ajuntament ganxó qui, asseguren, sent sergent «lluïa els galons de subinspector» i que l'agent acusat és «caporal que actualment està nomenat com a sergent interí».

Per tot plegat, el CSIF demana a l'alcalde, Carles Motas, que cessi el regidor de policia, Ernest Asurmendi, que obri un expedient i que «no faci com en altres casos i miri cap a una altra banda».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit