27 de març de 2020
27.03.2020
Diari de Girona

Detenen dos homes a Platja d'Aro a qui havien denunciat reiteradament per trencar el confinament

Un d'ells acumula 11 sancions i l'altre nou · Creaven alarma a la població · Són dos delinqüents habituals

27.03.2020 | 15:16
Un dels controls per vetllar pel compliment de l'estat d'alarma aquests últimes dies a Platja d'Aro

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detingut dos homes a qui havien denunciat reiteradament per trencar el confinament establert arran de la crisi del coronavirus.

Es tracta de dos individus que des que s'havia decretat el confinament havien creat alarma pels carrers i establiments de la població.

Ambdós havien creat por als veïns de la ciutat perquè entraven en supermercats per exemple, no respectaven les distàncies de seguretat i no feien cas a les ordres de confinament ni a la policia.

La Policia Local els havia denunciat ja prèviament a un d'ells 11 vegades i a l'altre, nou per no respectar el confinament.

Els agents han realitzat les detencions aquest migdia pels volts de la una del migdia al centre del municpi, després que se saltessin de nou les restriccions de l'estat d'alarma. Vagaven pel carrer increpant la gent.

Els arrestats són de mitjana edat, un d'ells de nacionalitat espanyola i l'altre, algeriana. Viuen a Platja d'Aro des de fa un temps i són delinqüents habituals i acumulen nombrosos antecedents policials. En aquesta ocasió han acabat detinguts per desobediència als agents de l'autoritat.

Aquestes són les dues primeres detencions que ha hagut de realitzar la Policia Local de Castell-Platja d'Aro des de l'inici de l'estat d'alarma. Pel que fa a denúncies, ja n'acumula més de 170.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook