01 de abril de 2020
01.04.2020
Diari de Girona

Detinguda una parella per ocupar una casa de Tamariu

La Policia de Palafrugell els va localitzar gràcies a la pista d'un ciclomotor que s'havia utilitzat en altres fets

01.04.2020 | 00:40
Detinguda una parella per ocupar una casa de Tamariu

La Policia Local de Palafrugell ha detingut una parella per ocupar una casa de Tamariu durant el confinament per la crisi del coronavirus. Es tracta de dos veïns de la població, una jove de 27 anys i un noi de 21 anys a qui anteriorment la policia ja havia arrestat i que compten amb diversos antecedents.

En el cas de l'última detenció, se'ls acusa d'un delicte d'entrada en habitatge aliè, i al jove, també d'un delicte contra la seguretat viària, ja que conduïa un ciclomotor sense permís de conduir. A banda, ambdós també han acabat denunciats per trencar el decret de confinament.

Els fets van ocórrer el passat diumenge a Tamariu, quan una dotació de la Policia Local que patrullava per l'àrea d'Aigua Gelida va detectar un ciclomotor estacionat, que anteriorment ja havien identificat per ser conduït per una persona sense permís de conduir.

Durant la inspecció de la zona, els agents van observar dues persones, un noi i una noia, que fugien corrent. Els agents els van interceptar amagats darrere unes roques del camí de ronda. Posteriorment, els policies van localitzar un habitatge amb la porta esbotzada i a dins una bossa de mà amb documentació dels identificats. Les dues persones van quedar detingudes. El conductor del ciclomotor també va quedar denunciat per manca d'assegurança. A més a més, van ser denunciats per trencar el confinament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook