02 de abril de 2020
02.04.2020
Diari de Girona

Moren tres persones més per coronavirus al geriàtric de Palafrugell

El centre ha confirmat 20 casos de COVID-19 i encara queden sis persones pendents de resultats

02.04.2020 | 14:01
Moren tres persones més per coronavirus al geriàtric de Palafrugell

Tres persones més han mort per coronavirus al geriàtric Palafrugell Gent Gran, segons informen els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). Aquestes defuncions eleven el total a vuit. Dimecres hi havia confirmats vuit casos al geriàtric i hi havia 29 persones pendents de resultats. Segons la darrera actualització, actualment hi ha 20 positius diagnosticats i queden sis persones esperant resultats.

A la residència sociosanitària Palamós Gent Gran la situació es manté estable amb un cas de covid-19. D'altra banda, a l'hospital de Palamós hi ha ingressats 33 pacients amb covid-19 i onze més estan pendents de resultats. Des de l'arribada de la pandèmia, han mort quatre persones per coronavirus en aquest hospital.

Per últim, des del SSIBE també informen que 56 professionals del grup (sanitaris i treballadors d'altres branques) s'han infectat amb coronavirus. Actualment hi ha 27 professionals aïllats en espera de saber si tenen presència del virus. Són molts menys dels que hi havia dimecres, quan 62 sanitaris esperaven els resultats de les proves.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook