La Policia de la Bisbal ha intensificat els controls i ja ha denunciat 99 persones i n'ha arrestat dues durant l'estat d'alarma.

El cos de seguretat muntat un dispositiu per garantir que es compleix el confinament. Els controls es mantindran durant tota la Setmana Santa i l'operatiu s'ha desplegat a diversos punts de la població. Durant les identificacions els agents comproven els certificats de desplaçament i ho contrasten amb les dades del padró municipal.

Fins avui, en el marc de l'operatiu, s'han efectuat un total de 49 controls de pas i s'han identificat 397 persones. Així, s'han aixecat un total de 99 actes per incompliment de les disposicions del Reial Decret 463/2020, pel qual es declara l'estat d'alarma pel risc de propagació del coronavirus.

En aquest sentit, també s'han efectuat dues detencions per desobediència en actuacions relacionades amb aquests incompliments. Segons informa el cos policial bisbalenc, durant aquests controls, s'ha identificat un nombre important de persones de fora de la població, que procedeix de pobles propers a la Bisbal, que no disposen de suficients serveis per abastir-se.

No anar a les segones residències

Per tal de detectar possibles establiments de persones a segones residències, s'han fet diverses indagacions presencials als nuclis de Sant Pol i Castell d'Empordà, que és on concentren la majoria de les segones residències de la Bisbal d'Empordà. En aquest sentit, la Policia Local fa una crida a la col·laboració ciutadana i a respectar les res

triccions vigents a causa de l'estat d'alarma pel risc de propagació del Covid-19.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus