Tots x la Bisbal acusa el govern municipal format per ERC, la CUP i La Bisbal En Comú de "mentir" i assegura que els dos policies locals acusats d'actuar de forma "desproporcionada" dissabte passat no han estat suspesos en cap moment. L'Ajuntament va anunciar la mesura el mateix dia que van passar els fets a l'Avinguda Josep Irla de la Bisbal, després de veure les imatges tant del veí que va gravar la intervenció dels agents des de casa seva com de la càmera que porten els policies. Tots x la Bisbal assegura que el decret d'alcaldia que es va redactar el 22 de març - quatre dies després dels fets - "no estableix cap mesura cautelar prèvia" més enllà de la investigació dels fets.

En un comunicat, Tots x la Bisbal explica que van demanar el dia 20 còpia de tot l'expedient del cas. El partit destaca que el decret d'alcaldia no es produís fins el dia 22 de març. En el decret no es demana "iniciar un expedient de diligències preliminars amb caràcter d'informació reservada", però en cap cas s'estableix la suspensió dels agents de la Policia Local que van actuar. Per tot plegat, el partit demana una "disculpa pública" i un relleu del regidor de la Policia Local.

El comunicat conclou reclamant a l'alcalde que "prengui mesures contundents" contra els regidors de govern que "hagin pogut faltar el respecte" als dos agents.