Els Mossos d'Esquadra han detingut i detenir tres persones acusades de robatori amb força en un apartament de l'Estartit, de la zona dels Griells.

Els presumptes lladres van poder ser enxampats gràcies a una persona que va veure com forçaven la porta. Va alertar la policia. Van acudir-hi la Policia Local de Torroella de Montgrí i els Mossos d'Esquadra que se'ls va trobar a l'interior del domicili. Portaven eines que haurien utilitzat per forçar la porta i l'home s'havia amagat caragols a la sabata.

Els detinguts són tots tres veïns de Torroella de Montgrí. Es tracta d'una dona de nacionalitat espanyola de 37 anys, i dos veïns de nacionalitat colombiana, una dona de 31 anys i un home de 32.

Els fets van passar el 27 d'abril pels volts de les vuit del vespre. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que un veí havia vist tres persones que estarien forçant la porta d'un apartament a la zona de Griells de l'Estartit, una zona amb força domicilis de segona residència buits.

En arribar, la Policia Local i els Mossos, es van trobar l'administrador de finques que els va informar que dies abans havien entrat a un altre apartament.

Els agents pugen al pis on s'havia vist les tres persones i es troben la porta tancada però amb signes d'haver estat forçada. Intenten amb l'administrador de finques obrir la porta però no poden. Truquen i finalment els obren.

Al sofà de l'apartament troben eines que podrien haver utilitzat per forçar la porta. El testimoni reconeix les tres persones i a una d'elles, durant l'escorcoll, se li troben caragols a la sabata.

Els Mossos d'Esquadra procedeixen a la detenció imputats d'un delicte de robatori amb força. Declaren davant la comissaria de Mossos i queden en llibertats amb càrrecs a l'espera de ser citats a declarar davant el jutge.